044 7300 150 myynti@w-mediat.fi
Parhaat ostospaikat keskellä kaupunkia!

Ajankohtaista

  • Lasten Halloween juhlat 28. syyskuu, 2017 - Lauantaina 28.10.2017 juhlitaan Epstorilla ja Torikeskuksessa lasten kanssa Halloweenia. Juhlissa mukana myös Mimi ja Kuku sekä Lumikuningatar. Päivän aikana kauppakeskuksissa on ongintaa, ilmapallojen jakoa sekä kasvomaalausta.

Tapahtumat

  • Uusitun ja laajennetun Lindexin avajaiset - Torstaina 5.10.2017 aukeaa uusittu ja laajennettu LINDEX-myymälä Torikeskuksella. Tervetuloa tutustumaan!
  • BLACK FRIDAY WEEKEND! - BLACK FRIDAY tulee taas ja tuo mukanaan mahtavia tarjouksia ja alennuksia! Perjantaina 24.11. Seinäjoen keskustassa myymälät täynnä BLACK FRIDAY tarjouksia ja alennuksia, myymälät auki jopa klo 23.00 asti!  
  • Jouluiset maalaismarkkinat 9.-10.12.2017 Torikeskuksessa - Jouluisia maalaismarkkinoita vietetään 9.-10.12. 2017 Torikeskuksella. Kauppakeskus täynnä mitä ihanampia itse tehtyjä leivonnaisia, käsitöitä sekä muita upeita joululahjavinkkejä. Sunnuntaina 10.12. paikalla vierailevat myös Joulupukki muorineen, tule siis kertomaan lahjatoiveesi.   ...

Info

Saapuminen ja pysäköinti

Seinäjoki on maakunnan keskus, jonne on helppo saapua kaikkialta.

Rautatie- ja linja-autoasemalta keskustaan kävelee alle viidessä minuutissa.

Seinäjoen keskustasta löydät monia pysäköintimahdollisuuksia.

Lue lisää

Kauppaseinäjoki-mobiilisovellus

Kauppaseinajoki.fi –mobiilisovellus tuo Seinäjoen keskustan yritykset kätevästi puhelimeesi. Mobiilisovelluksen avulla näet ajankohtaisimmat tarjoukset ja pääset hyödyntämään rahanarvoisia etukuponkeja. Lisäksi saat tietoa keskusta-alueen yrityksistä, niiden sijainnista ja aukioloajoista. Lue lisää

Liity mukaan

Tavoitteenamme on lisätä eloa, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta kaupungin keskustaan sekä luoda kaikille yhteinen tunnistettava brändi.

Kauppaseinajoki.fi:n kautta saa kätevästi tietoa Seinäjoen keskustan tapahtumista ja liikkeiden tuotteista sekä palveluista.

Lue lisää

Lataa Seinäjoen keskustan yritykset älypuhelimeesi!