044 7300 150 myynti@w-mediat.fi
Parhaat ostospaikat keskellä kaupunkia!

Ajankohtaista

  • Lataa Kauppaseinäjoki.fi -Mobiilisovellus puhelimeesi! - Kauppaseinajoki.fi -Mobiilisovellus on Seinäjoen keskustan yritysten yhteinen informaatiokanava ja mobiilietukortti. Mobiilisovelluksen avulla liityt eri yritysten asiakkaaksi ja pysyt ajan tasalla yritysten tarjouksista, vastaanotat heidän kampanjoita sekä lunastat henkilökohtaisia etuja.         
  • Tangon tunnelmaa - Tangomarkkinat valtaavat Torikeskuksen ja Epstorin kun saamme monipuolisen esiintyjäkaartin tulkitsemaan tangon taikaa! Esityksiä pääsemme kuulemaan torstaista lauantaihin. Tapahtumissa ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa! Tässä aikataulut kauppakeskuksittain: Torstai 12.7. KLO 12:00 - 13:00 ...
  • Shoppaile kesäsunnuntaisin! - Tervetuloa shoppailemaan kauppakeskuksiin myös kesäsunnuntaisin. Osa liikkeistä avoinna!

Tapahtumat

Info

Saapuminen ja pysäköinti

Seinäjoki on maakunnan keskus, jonne on helppo saapua kaikkialta.

Rautatie- ja linja-autoasemalta keskustaan kävelee alle viidessä minuutissa. Seinäjoen keskustasta löydät monia pysäköintimahdollisuuksia.

Lue lisää

Kauppaseinäjoki -Mobiilisovellus

Kauppaseinäjoki.fi –mobiilisovellus tuo Seinäjoen keskustan yritykset kätevästi puhelimeesi. Mobiilisovelluksen avulla näet ajankohtaisimmat tarjoukset ja pääset hyödyntämään rahanarvoisia etukuponkeja. Lisäksi saat tietoa keskusta-alueen yrityksistä, niiden sijainnista ja aukioloajoista.

  

Liity mukaan

Tavoitteenamme on lisätä eloa, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta kaupungin keskustaan sekä luoda kaikille yhteinen tunnistettava brändi.

Kauppaseinajoki.fi:n kautta saa kätevästi tietoa Seinäjoen keskustan tapahtumista ja liikkeiden tuotteista sekä palveluista.

Lue lisää

Lataa Seinäjoen keskustan yritykset älypuhelimeesi!